Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Curs Complet Python 2 și 3 - Învață Python 100% Interactiv

 Curs Complet Python 2 și 3 - Învață Python 100% Interactiv
Udemy Course Curs Complet Python 2 și 3 - Învață Python 100% Interactiv | NED
Get Latest Curs Complet Python 2 și 3 - Învață Python 100% Interactiv $10 Udemy Coupon updated on December 17, 2018. Use best Discount Code to get best Offer on Programming Languages Course on Udemy. Învață să programezi în cel mai ușor de asimilat limbaj de programare pentru începători, cu o abordare 100% practică. Mihai Catalin Teodosiu, Python Developer is the author
Bestseller
by Mihai Catalin Teodosiu, Python Developer, PythonTutorial IO

What you'll learn
  • Învață într-un mod activ, în decurs de numai câteva ore, să programezi în Python 2 și 3, de la cele mai simple operațiuni până la concepte avansate.
  • Învață principalele tipuri de date din Python 2 și 3: strings, întregi, float, numere, booleans, liste, tuple, seturi și dicționare.
  • Învață în mod practic despre funcții, argumente, parametri, spații de nume și module în Python.
  • Învață în mod practic despre concepte avansate de Python: clase, obiecte, operațiuni cu fișiere, expresii regulate, comprehensions, iteratori, generatori, decoratori, threading și funcții speciale.
  • Învață în mod practic principalele diferențe între Python 2 și Python 3 printr-un studiu comparativ aplicat, precum și cum poți transforma în mod automat codul Python 2 în cod Python 3.
  • Învață să creezi o aplicație în Python 2 și Python 3 - calculator matematic interactiv cu funcțiile de adunare, scădere, înmulțire, împărțire, ridicare la putere, radical, modulo, logaritm, sinus, cosinus și tangentă.
  • Codul aplicației (în versiunile 2 și 3) și un sheet de recapitulare cu toate conceptele și exemplele asociate sunt disponibile pentru download.
  • Rezolvă peste 100 de exerciții, întrebări și teme pe parcursul training-ului pentru consolidarea și aprofundarea conceptelor învățate.
 Description 
 
Cursul se adresează începătorilor și abordează într-un mod 100% practic ambele versiuni de Python (2 și 3).
La finalul cursului, vom construi împreună o aplicație în Python 2 și Python 3 - un calculator matematic interactiv.

Secțiunea 1: Python 2 - Tipuri de date
Secțiunea 2: Python 2 - Condiționale și bucle
Secțiunea 3: Python 2 - Funcții și module
Secțiunea 4: Python 2 - Concepte avansate
Secțiunea 5: Python 3 - Învață Python 3 prin comparație cu Python 2
Secțiunea 6: Exerciții în Python
Secțiunea 7: Construiește un calculator matematic interactiv în Python

În plus, vei găsi pe durata cursului 100 de itemi interactivi (exerciții, teste și teme) care te vor ajuta să aplici și să consolidezi toate conceptele de Python pe care le-ai învățat pe parcursul lecțiilor video. Bineînțeles, vei avea la dispoziție și răspunsurile pentru a îți verifica rezultatele.

Important! Nu uita că ești acoperit de garanția de 30 de zile prin intermediul căreia poți primi întreaga sumă plătită înapoi, în cazul în care ești nemulțumit de conținutul cursului. Dacă în decursul celor 30 de zile nu îți exerciți această opțiune, atunci vei avea acces lifetime (nelimitat) la acest curs, inclusiv la actualizări, lecții suplimentare și răspunsuri la întrebările postate în secțiunea dedicată.

Te aștept la prima lecție!
Online Course CoupoNED
Online Course CoupoNED I am very happy that there are bloggers who can help my business

Post a Comment for " Curs Complet Python 2 și 3 - Învață Python 100% Interactiv"

Subscribe via Email